CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLITIEEEE

La data de 10 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Târnava, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânărul este bănuit că, 8 mai a.c., în jurul orei 00,30, pe strada Văii din comuna Târnava, împreună cu un minor în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 51 de ani, după care i-ar fi sustras victimei telefonul mobil și suma de 800 de lei.

Drept urmare, la data de 10 mai a.c., față de tânărul în vârstă de 23 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 11 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, a dispus aplicarea față de presupusul autor a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

La rândul său, minorul esre cercetat penal în libertate pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest