CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

POLITIEnoapte

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu, au fost desfășurate numeroase acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 98 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 758 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 48 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 156 de mijloace de transport, din care 8 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.250 de lei, dintre care:

–                           9 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Brateiu, unul în vârstă de 25 de ani, din Iacobeni, unul în vârstă de 26 de ani, din Alțâna, unul în vârstă de 34 de ani, din Vecerd, unul în vârstă de 40 de ani din Apoș, unul în vârstă de 47 de ani, din municipiul Sibiu și un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Turnu Roșu, sancționați fiecare cu amendă în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, alți doi bărbați, unul în vârstă de 38 de ani, din Netuș, respectiv unul în vârstă de 42 de ani, din Iacobeni, au fost avertizați în scris pentru aceeași faptă.

–                           1 sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării, aplicată unei femei în vârstă de 35 de ani, din Iacobeni;

–                           50 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.250 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 10 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare a fost aplicat un avertisment scris pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest