CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

APol

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Și... incidentele nu întârzie să apară...La data de 10 mai a.c., în jurul orei 18.00, în fața unui imobil de pe strada Târnăvioara, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat o localnică în vârstă de 33 de ani care a organizat o petrecere cu participarea a aproximativ 20 de persoane. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru organizarea petrecerii și cu suma de 2.500 de lei pentru neportul măștii de siguranță în spațiul public.
Alți doi participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare atât pentru participarea la petrecere, cât și pentru neportul măștii de protecție sanitară.
De asemenea, întrucât, pe fondul consumului de alcool, cele trei persoane au adresat cuvinte jignitoare unui trecător, provocând astfel scandal și tulburând ordinea și liniștea publică, polițiștii le-au sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991R.
La nivelul Poliției Orașului Copșa Mică sunt în derulare verificări pentru identificarea tuturor participanților la petrecere în vederea aplicării măsurilor legale în vigoare.

Un alt eveniment privat a fost întrerupt de către polițiștii Postului de Poliție Cârța. În fapt, la data de 11 mai, în jurul orei 15.30, în urma unui apel 112, polițiștii s-au deplasat la un imobil din Bradu unde au constatat că mai multe persoane participă la o petrecere privată. Organizatorul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bradu, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru organizarea petrecerii.

Polițiștii fac apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Dacă vrem să ne întoarcem la normalitate, e nevoie de implicare și responsabilitate din partea fiecăruia!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest