CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLITIA

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activitățile de verificare participând 104 polițiști.

Au fost verificate 689 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 70 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 218 de mijloace de transport, din care 9 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 34.750 de lei, dintre care:

–​1 sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.  Este vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani, din Copșa Mică, revenită din străinătate, depistată a doua oară încălcând această măsură.

–​4 sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei pentru organizarea și participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții;

–​49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.750 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–​8 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 11 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

Totodată, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate două avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest