CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLITIEMASCA

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu, s-au desfășurat noi acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 141 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 975 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 57 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 223 de mijloace de transport, din care 56 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.500 de lei, dintre care:

  • 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea carantinei. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 40 de ani, ambii din Cisnădie, reveniți din străinătate;
  • 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 13 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare nu au fost situații care să genereze aplicarea de sancțiuni contravenționale.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest