CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Controlcarantina

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 45+ de polițiști .

Au fost verificate 533 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 49 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 91 de mijloace de transport, din care 11 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei, din care:

–                           2 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind carantina. In acest caz este vorba despre doi bărbați, unul in vârsta de 22 și al doilea 53 se ani, ambii domiciliați in Copșa Mică, care nu au fost găsiți la domiciliu.

–                           34 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind portul măștii de protecție și alte

–                           4 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 14 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare nu au fost situații care să genereze aplicarea de sancțiuni contravenționale.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest