Write a comment

Unul dintre miniștrii-cheie ai momentului a spus sâmbătă ADIO Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

 

"Din respect pentru colegii mei şi pentru responsabilităţile pe care le am atât la nivel european, cât şi la nivel naţional, pe care le tratez cu seriozitate şi profesionalism, îmi rezerv dreptul să îmi exprim punctele de vedere în cadrul Guvernului, respectiv al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere fac parte", a declarat Victor Negrescu, citat de realitatea.net..

Interesant de remarcat, aceasta este cea de-a treia demisie din Cabinetul Dăncilă în foarte scurt timp, după cea a ministrului Educaţiei, Valentin Popa, şi cea a ministrului Cercetării şi inovării, Nicolae Burnete.

AȘA SĂ FIE SAU...?!...  Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a confirmat, într-o intervenție televizată, demisia lui Negresu şi a catalogat gestul său ca fiind "o dovadă de imaturitate politică".

Rămâne de văzut: Oare vor urma și alte demisii???

***

Victor Negrescu este om politic român, membru al Partidului Social Democrat, cel mai tânăr europarlamentar român, ales în Parlamentul European în luna mai 2014. Din 29 iunie 2017 până în noembrie 2018, a fost Ministru delegat pentru Afaceri Europene în Guvernul României.Wikipedia

Născut17 august 1985 (vârsta 33 de ani), București

EducațieȘcoala Națională de Studii Politice și Administrative

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest