Write a comment

"Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică", a spus mininstrul de Interne, Carmen Dan.

 

"Înțeleg că nu intră în discuție nicidecum un criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.

Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot", a declarat Carmen Dan, citată de digi24.ro.

Anunțul a fost făcut luni, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național PSD.

Carmen Daniela Dan este un senator român, ales în 2016. Este ministru de Interne din ianuarie 2017, întâi în guvernul Sorin Grindeanu, ulterior în guvernele Mihai Tudose și Viorica Dăncilă.

Prima reacție a premierului după demisia lui Dan: ”Unii nu au învățat nimic”.

Totodată, Viorica Dăncilă a spus că schimbarea ministrului de Interne nu reprezintă singura remaniere.

Foto: digi24.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest