CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

VOT

Partidul Mișcarea Populară – organizația județeană Sibiu va avea, la alegerile locale din acest an, candidați în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului Sibiu.

Anunțul a fost făcut, azi, de către președintele organizației, Ion Ariton. “Țintim un scor cuprins între 6 și 10% la următoarele alegeri. În ultima perioadă s-a creat o emulație în jurul filialei județene PMP, mulți dintre sibieni alegând să vină alături de noi. Vom avea candidați la toate primăriile și consiliile locale, precum și la Consiliul Județean Sibiu și, implicit, la președinția Consiliului Județean. Nu vă ascund că vom avea între candidații noștri și actuali primari” – a declarat Ion Ariton.

 Potrivit unui comunicat oficial, PMP Sibiu a reluat activitatea politică și se află în plin proces de evaluare a candidaților pentru alegerile locale. În paralel, au loc și pregătiri pentru alegerile parlamentare. În această săptămână a avut loc și o reuniune de lucru a conducerii organizației județene cu președintele partidului, Eugen Tomac, și cu secretarul general adjunct, Ioana Constantin. Întâlnirea s-a desfășurat on-line.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest