CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

turcan

Poza apărută ieri în spațiul public în care se vede cum prim-ministrul României Ludovic Orban împreună cu vicepremierul Raluca Turcan și alți membri ai Guvernului fumează și beau în sediul Guvernului într-o lipsă totală de respect față de distanțarea socială pe care o impun tuturor românilor și de respectare a regulilor de igienă stabilite prin starea de alertă ne arată adevărata față a guvernării PNL.

O guvernare făcută pentru un grup de oameni care să beneficieze cât mai mult de pe urma resurselor naționale în detrimentul populației României.

 

Vicepremierul Raluca Turcan a reușit încă o dată să facă Sibiul de râs. Să nu uităm că ea a fost aleasă de sibieni pe listele PNL. Nu este prima dată de când Turcan a ajuns la guvernare și face afirmații sau ia decizii care o decredibilizează. Mai mult, fiind reprezentanta sibienilor în guvernul României, ea face de râs în județ întreg.

Prin măsurile pe care le-au luat de când au venit la guvernare, acești indivizi ne-au demonstrat că au un singur țel: acela de a servi clientela de partid.

 

ALDE Sibiu cere public demisia vicepremierului Raluca Turcan și a tuturor celor ce apar în această fotografie pentru încălcarea legilor țării cu bună știință. În orice țară democratică o astfel de fotografie duce imediat la demisia celor implicați și la prezentarea de scuze public.

 

 

Comunicatul este transmis de Ovidiu Gheorghe Tocaciu- Președinte ALDE Sibiu

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest