Write a comment

 AALDE

Recenta declaraţie publică a şefei PNL Sibiu, Raluca Turcan că pentru Guvernul PNL organizarea alegerilor locale este o prioritate maximă ne demonstrează încă odată că actualei puteri nu-i pasă deloc de sănătatea românilor.

În contextul a trei zile consecutive de recorduri la îmbolnăvirile cu SARS-COV-2, Turcan îşi dă arama pe faţă şi declară că alegerile locale se vor ţine, indiferent de epidemia de coronavirus. Dispeararea manifestată de Turcan are legătură cu sondajele interne ale PNL care i-au arătat că partidul se prăbuşeşte în intenţiile de vot ale românilor.

 

Zi de zi nu ştim ce lucrează doamna Turca pentru Guvern, ca vicepremier, pentru că ea este prezentă la sesiuni foto şi video peste tot prin judeţul Sibiu. Înţelegem că este în campanie electorală pentru Parlament, dar să ai atâta timp la dispoziţie pentru acţiuni electorale, în detrimentul muncii pentru care eşti plătită la Guvern, denotă o crasă lipsă de responsabilitate.

 

Raluca Turcan ne demonstreză dispreţul şi aroganţa PNL faţă de nevoile reale ale românilor. Pademia de coronavirus este bună pentru Guvernul PNL, doar când are contracte de câştigat de pe urma ei. Apoi dispare pandemia, când trebuie făcute rapid alegeri locale pentru ca partidul să nu se trezească fără primari şi consilieri prin toată ţara.

 

Raluca Turcan ne arată cum ţine cu dinţii de putere şi ar face orice, chiar şi să pună în pericol populaţia, pentru a prinde încă 4 ani oamenii ei posturi cheie în administraţia locală.

 

Comunicatul este trasnmis de președintele ALDE Sibiu- Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest