Write a comment

1RA

„Mai multe partide au desemnat candidaţi la Consiliului Judeţean şi primării, dar realitatea din teren începe tot mai mult să semene cu o mascaradă de proporţii. Maestrul păpuşar care stă în spatele jocurilor de culise cu candidaţi marionetă este şefa PNL Sibiu, Raluca Turcan.

 

A reuşit să tragă sforile în PMP, Pro România şi USR-Plus pentru a pune în poziţii cheie candidaţi fără valoare şi fără şanse reale de reuşită. A bătut palma chiar şi cu preşedintele să respecte acordul cu FDGR şi să împartă ca şi până acum: preşedintele Consiliului Judeţean la PNL, Primăria Sibiu la FDGR. Dar reuşita sforilor trase în partidele satelit ale PNL în judeţul Sibiu, mai exact PMP, Pro România şi USR-Plus, nu a reuşit şi în propriul partid.

 

Raluca Turcan, marele păpuşar al politicii din judeţul Sibiu, s-a văzut înfrântă în propriul partid de echipa Daniela Cîmpean – Adrian Bibu – Gheorghe Roman. Din păcate, candidaţii promovaţi de Raluca Turcan, prin interpuşii săi, la partidele PMP, Pro România şi USR-Plus în funcţile cheie din judeţul Sibiu arată blatul electoral de proporţii la care asistăm.

ALDE Sibiu a venit cu oameni noi, puternici şi care pot schimba ceva în judeţ. Am rămas singurul partid de opoziţie, puternic, gata să răspundă nevoilor cetăţenilor care nu mai cred în puterea falsă a PNL”.

 

 

Comunicatul este trasmis de Ovidiu Gheorghe Tocaciu- preşedintele ALDE SIBIU.

 

 

Sursa foto: ALDE Sibiu

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest