Write a comment

Senatorul de Sibiu, Sorin Iliesiu, cere demisia conducerii Agentiei Nationale de Integritate pentru ca l-au declarat incompetent pe Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare. Astfel, el cere demisia de onoare a presedintelui si vicepresedintelui, Horia Georgescu, respectiv Bogdan Stan.

"Vă solicit demisia de onoare, având în vedere decizia Tribunalului București din 5 aprilie a.c. și decizia definitivă de azi a Curții de Apel București în urma cărora se confirmă incompetența și lipsa de bună credință a Agenției Naționale de Integritate în demersurile pe care aceasta le-a făcut împotriva dreptului domnului Mircea Diaconu de a fi ales în Parlamentul European", spune senatorul de Sibiu, Sorin Iliesiu.

El spune ca cel mai bun lucru ar fi reorganizarea A.N.I..

"Cu aproape zece ani în urmă, am fost unul dintre reprezentanţii societăţii civile care au militat public pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate și pentru evaluarea corectă a integrității tuturor demnitarilor, inclusiv a președintelui României – simbolul de azi al lipsei de integritate. Constat cu regret că Agenţia Naţională de Integritate reprezintă un eșec național. Poate că cea mai bună soluție ar fi desființarea și reînființarea ei a doua zi, cu oameni competenți și de bună credință, având ca fundament legi și regulamente care să evite înlocuirea integrității cu contrariul ei", mai spune Iliesiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest