Write a comment

HAI LA MECI! HC Sibiu joacă luni, 8 aprilie, ultimul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri. Handbaliștii sibieni primesc în etapa a 9-a a Diviziei A vizita formației CS Minaur Baia Mare. Partida va avea loc la Sala Transilvania, la ora 16:30.

 

După ce în etapa trecută au jucat în deplasare la Odorhei, handbaliștii sibieni revin în Sala Transilvania, pentru ultimul meci pe teren propriu din sezonul competițional 2018-2019. „Urșii” vor da piept cu CS Minaur Baia Mare, luni, de la ora 16:30.

Cele două formații s-au mai întâlnit de 3 ori în acest sezon. Băimărenii au avut câștig de cauză în ambele partide jucate acasă, iar sibienii au reușit, la rândul lor, să câștige meciul de pe teren propriu. HC Sibiu vrea să obțină un nou rezultat pozitiv contra formației din Baia Mare, pentru a încheia sezonul în fața suporterilor cu o victorie.

E ultimul joc de pe teren propiu, ultimul joc în fața suporterilor noștri și sperăm să le oferim acestora un meci frumos, terminat cu o victorie. Ne dorim ca această victorie să fie un mod frumos de a le mulțumi pentru sprijinul pe care ni l-au oferit în acest sezon și nu numai”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

IMPORTANT: Pentru HC Sibiu mai urmează o singură partidă în campionat, în deplasare cu CSM Oradea, pe 14 aprilie.

HC Sibiu – Spre viitor împreună!

Proiect susținut de Primăria Municipiului Sibiu, Ballan Sportswear și de Consiliul Județean Sibiu prin Sala Transilvania. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest