Write a comment

MERITĂ TOATE APLAUZELE SIBIENILOR! ⚽ După prima decadă a celei de a XIII-a ediții a E-ON Kinder Cup, unul dintre cele mai mari, bine organizate și puternice turnee din Europa de Est, care s-a desfășurat în perioada 2-5 septembrie, putem afirma cu tărie ca echipele noastre s-au ridicat la nivelul cerut.

 

✔️ La doua din cele trei categorii desfășurate la E-ON Kinder Cup, Interstar a ajuns în primele patru echipe, reușind să urce pe ultima treaptă la categoria 2009, acolo unde elevii pregătiți de Daniel Murășan, bine secondat de Dorel Birbic, au câștigat finala mică a competiției, în fața puternicei echipe a celor de la Juniorul Brașov, intrând astfel, în posesia medaliilor de bronz.

????La categoria 2011, elevii lui Mircea Soare și Dorel Birbic au pierdut la limita, 2-3, finala mică a competiției, în chiar ultimul minut al partidei, în detrimentul celor de la Luceafărul- 2010 Cluj.

????Decarul echipei noastre, Cristian Luca, a cucerit titlul de golgheter, fiind premiat de fostul internațional, actual analist TV, reputatul Ilie Dumitrescu, cel care este ambasadorul actualei ediții a Cupei E-ON.

????„Am început mai greu acest turneu, însă am încheiat cu fruntea sus și mândri că am reprezentat Sibiul cu cinste la acest puternic eveniment fotbalistic juvenil. Doresc să felicit întreg lotul de jucători pentru munca depusă și să le mulțumesc susținătorilor noștri care sunt mereu alături de noi. Mulțumesc colegului meu Dorel Birbic pentru ajutor precum și organizatorilor acestui turneu pentru cele oferite echipelor participante. Cum spuneam și zilele trecute, ne găsim într-o formulă nouă, cu mulți jucători mai mici de vârstă, cooptați în lot și acest lucru se simte, însă, sunt convins că în cel mai scurt timp posibil vom fi la nivelul pe care îl doresc. Evoluțiile de la acest turneu ne fac să credem că suntem pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul Daniel Murășan.

????" Cred că dacă am fi fost puțin mai atenți în ultimele secunde din semifinala sau în ultimul minut din finala mică, am fi reușit mult mai mult decât un loc patru. Asta este. Reluăm pregătirile, cautăm să înlăturăm greșelile și să acumulăm noi cunoștințe fotbalistice care să ne confere dreptul ca pe viitor să devenim și mai buni. Felicit întreaga echipa și mulțumesc părinților copiilor și susținătorilor noștri. Nu trebuie să fim triști, am participat la un turneu foarte mare și puternic și trebuie să ne mândrim cu acest lucru. Locul patru la E-ON Kinder nu poate fi comparat cu niciun podium la vreun turneu de duzină", a explicat, la rândul său, antrenorul Mircea Soare.

4️⃣ Locul 4 din 20 de echipe a obținut grupa 2011 la actuala ediție a turneului de la Mureș.

????Locul 3 din 24 de echipe a obținut grupa 2009 la ediția din acest an a E-ON Kinder.

????⚽ Titlul de golgheter pentru Cristian Luca la categoria 2011

Participarea echipelor noastre la E-ON Kinder Cup a fost cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sportivă 2019.

Istoria continuă să se scrie!
Pentru că ne place fotbalul! Pentru că, iată, Sibiul crește frumos și trainic, noi generații de sportivi!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest