Write a comment

BC CSU Sibiu e mai mult decât o echipă. E o familie, un destin. E o emblemă a Sibiului, cu oameni, cu sportivi care știu să nască în sufletul fiecăărui sibian emoții… și trăiri greu de cuprins în cuvinte.

 

Încă o dovadă: ⭐BC CSU Sibiu va avea suporter de lux la primul meci oficial de pe teren propriu, din acest sezon, cu CSA Steaua București!

????Una dintre gloriile baschetului sibian, component al CSU în 1995, atunci când echipa noastră câștiga pentru prima dată campionatul ????, Claudiu Muntean, va fi vineri, 18 octombrie, alături de întreaga suflare galben-albastră, în Sala Transilvania.

???? ”După 18 ani revin în Sala Transilvania la un meci oficial, în calitate de spectator. Emoții? Puțin mai mari decât la finala din 1995, mai ales pentru că am auzit că anul acesta totul e......FANTASTIC!", spune Claudiu Muntean, recent sosit în țară.

????Te așteptăm la meci, să iei autograf  de la Claudiu Muntean, în Fan Zone-ul de la intrarea principală, înaintea fluierului de start iar apoi să susții, din tribună, echipa de suflet a Sibiului! Bine-nțeles, îmbrăcat în galben! ????

????Tu ți-ai luat bilet? Mai sunt încă disponibile aici: https://bc-csusibiu.ro/bilete

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest