Write a comment

Dragi sibieni, tocmai pentru că știm că iubiți sportul și sunteți adevărați SUPORTERI, vă aducem la cunoștință faptul că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul pe care A.F.C. Hermannstadt îl va disputa sâmbătă, 26.10.2019, ora 20:30, pe stadionul Trans-Sil din Tg.Mureș, contra celor de la FCSB, în etapa a XIV-a din Casa Liga I.

 

Cu acest prilej, împreună cu reprezentanții clubului sibian, facem următorul apel către suporterii echipei noastre, dar și către toți iubitorii fotbalului din Sibiu.

 Suntem de părere că meciul contra celor de la FCSB este o ocazie binevenită în care putem fi cu toții uniți într-o singură voce! De aceea biletele disponibile pentru suporterii sibieni sunt rezervate pentru sectoarele de la tribuna 1 A și de la tribuna 1 B (grafică în attach), fiindcă avem nevoie de sprijin! Avem nevoie ca suporterii să ne fie alături în număr mare la acest meci și să ne susțină, așa cum știm că o pot face! Vrem să demonstrăm împreună că Sibiul are fotbal, indiferent unde joacă A.F.C. Hermannstadt în acest moment!

 SPORTIVII NOȘTRI MERITĂ RESPECT, MERITĂ SUSȚINERE!

Biletele sunt disponibile deja online pe siteul bilete.ro - https://www.bilete.ro/fc-hermannstadt-fcsb-casa-liga-1

 

Vor fi puse în vânzare bilete și la casieria Stadionului Municipal Sibiu, începând de miercuri, 23.10.2019 până vineri, 25.10.2019, între orele 10-18.

 

De asemenea, vineri, 25.10.2019, vor fi puse în vânzare bilete la casieria Stadionului Trans-Sil din Tg.Mureș.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest