Write a comment

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a fost, în perioada 08-10 noiembrie, gazda etapei finale pe Ministerul Apărării Naţionale a Campionatului Militar de Taekwondo pentru instituţii militare de învăţământ.

 

Un eveniment de prestigiu care scoate în evidență tenacitatea, implicarea și, nu în ultimul rând pregătirea la cele mai înalte standarde a tinerilor militari.

În urma desfăşurării competiţiei, membrii echipei noastre s-au clasat şi de această dată pe cele mai înalte trepte ale podiumului. La individual, locul I a fost obţinut de sd.sg. Raisa Marin (categoria 53-57 de kg), sd.cap. Gabriel Puşcaşu (categoria 61-68 kg), sd.cap. Paul Gabriel Cizmaş (categoria 74-80 de kg) şi sd.cap. Vlad Ceauşu (categoria 81-87 de kg), pe locul II s-au clasat sd.cap. Maria Dinu (categoria 47-53 de kg) şi sd.cap. Amalia Ifrosă (categoria 57-62 de kg), iar pe locul III sd.cap. Mădălin Constantin Daragiu (categoria +81 de kg).

În clasamentul pe echipe, atât băieţii cât şi fetele s-au clasat pe locul I, iar în clasamentul general lotul AFT a obţinut, de asemenea, locul I.
Felicitări sportivilor noştri pentru performanţa dobândită!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest