Write a comment

Cea de-a 3-a ediție Alpha Basketball Tour Sibiu revine, la finalul săptămânii, cu o nouă ediție! Turneul se desfășoară pentru al 3-lea an la rând la Sala Transilvania, în perioada 15-17 noiembrie, și reunește la start patru cluburi de baschet de juniori din țară. Competiția este organizată de Alpha Sport Team Sibiu și se adresează categoriilor de vârstă U10 și U11.

 

Așadar, iubitorii baschetului sibian și ai sportului, în general, sunt așteptați, în weekend, la Sala Transilvania! După succesul primelor 2 ediții, Alpha Basketball Tour Sibiu revine cu cel de-al 3-lea turneu, care promite meciuri pline de suspans și un baschet de calitate. Anul acesta, la turneu și-au anunțat participiarea Baschet Star Oradea, Gladius Tg. Mureș, U-BT Cluj-Napoca și Alpha Sport Team Sibiu.

Turneul a debutat în 2017 și, așa cum era normal, a continuat în 2018, cu cea de-a doua ediție, iar anul acesta iată că ne pregătim să dăm startul unui nou turneu. Ne bucurăm că reușim să organizăm la Sibiu această competiție care se adresează categoriilor de baby și minibaschet, respectiv U10 și U11, fiind un bun prilej pentru ca tinerii jucători să-și consolideze relațiile de joc, să se bucure de fiecare minut petrecut pe parchet și să lege noi prietenii. Copiii sunt pregătiți și nerăbdători, iar noi îi așteptăm pe toți cei care iubesc baschetul să vină la sală să-i susțină. Totodată, le mulțumim celor care au pus umărul la organizarea acestui turneu”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha Sport Team Sibiu, organizatorul competiției.

Program plin la ABT Sibiu 2019!

Turneul a debutat vineri, 15 noiembrie, cu un meci amical între echipele locale CSU Sibiu și Alpha Sport Team, programat la ora 20:00.

*Ziua de sâmbătă, 16 noiembrie, va fi plină de baschet, întrucât turneul va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 20:00.

* Duminică, competiția va începe la ora 9:00 și se va încheie cu festivitatea de premiere, programată la ora 15:00.

IMPORTANT: Pe lângă meciurile stabilite în programul competiției, copiii vor putea să își arate îndemânarea și în cadrul concursurilor pe care organizatorii le pregătesc pentru acest turneu. Astfel, duminică, 17 noiembrie, vor avea loc și două concursuri la care vor putea participa toți copiii înscriși în turneu. De la ora 11:00 se va desfășura Concursul de îndemânare, iar de la ora 14:00 Concursul de aruncări libere.

Acțiunea este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport. Partenerii evenimentului sunt Unimat, Alexia CopyCenter, Kovostroj, Mondex, Aldo Events, Creative Solution și Sigemo.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest