Write a comment

A.F.C. Hermannstadt s-a deplasat la Clinceni în etapa a XIX-a a Ligii I, unde a obținut un punct în fața celor de la Academica, scorul final fiind 1 la 1.

 

Antrenorul principal al FCH, Eugen Neagoe, a trimis în teren următorul prim 11: Cristiano, Luchin, Viera (cpt), Stoica, Oprut – Pires, Rimane, Dumitriu (‘Taira) – Voda (’15, Yazalde), Petrescu, Busu(‘64Tatar). La pauză scorul a fost egal, 0-0.

La numai 10 minute după reluarea jocului Petrișor Petrescu înscrie ,,servit” în careu de Yazalde. În minutul 89, gazdele egalează prin Vojtus.

 

,,Un joc dificil, cu un adversar dificil pe un teren dificil. Cred că am făcut o primă repriză perfectă. Adversarul nu și-a creat nici o ocazie în primele 45 de minute. Repriza a II-a am început-o foarte bine, am și marcat. Știam că ei nu mai au ce pierde și vor risca, dar noi nu am fost suficient de inspirați să declanșăm contraatacuri foarte bune. A venit și momentul în care am greșit în flancul drept. Înainte de asta, Ionuț Stoica a acuzat o durere și a ieșit de pe teren. Arbitrul nu i-a dat voie să intre apoi... Eram în 10 oameni și am primit acel gol. Dacă eram mai atenți și mai responsabili, puteam să ne întoarcem la Sibiu cu cele trei puncte”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

 

De luat în seamă, Ccu acest punct obținut în deplasare, A.F.C. Hermannstadt ocupă în continuare locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 16 puncte obținute în 19 etape.

În etapa următoare, sibienii vor întâlni pe teren propriu pe cei de la Dinamo București, sâmbătă, 7 decembrie, ora 20.30, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Musai să ne fie cu VICTORIE!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest