Write a comment

Un meci echilibrat, de uzură, o partidă care nu s-a evidențiat nici prin spectaculoase faze de poartă, dar nici prin alte evenimente ieșite din tipar.

Cam așa sună pe scurt cronica partidei de la Ploiești dintre Chindia Târgoviște și A.F.C. Hermannstadt, încheiată cu scorul de 1-1.

Ceea ce ar fi de notat ar fi, cumva, simetria situațiilor de gol, în sensul că ambele goluri au fost marcate din penalty. Primul dintre ele a fost marcat în minutul 24 pentru echipa sibiană de Petrișor Petrescu.

Cel de-al doilea, marcat pentru gazde de Liviu Mihai, s-a lăsat așteptat până în minutul 75.

În rest, o partidă cu numai câteva cartonașe galbene și… aproximatv 2500 de spectatori- dintre aceștia vreo 10 suporteri ai echipei de pe malurile Cibinului, care au ales iată, sportul, în favaorea activităților specifice perioadei ce precede forfota de sărbători.

Ar fi de remarcat, însă că meciul a reprezentat momentul de retragere al arbitrului Adrian Comînescu de la Râmnicu Vâlcea. De altfel, faptul a fost marcat în deschiderea partidei, prin aceea că vicepreședintele Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, i-a înmânat arbitrului o plachetă care să-i amintească de cariera pe terenul de fotbal.

Meciul s-a desfășurat în cadrul penultimei etape din acest an calendaristic.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest