Write a comment

A.F.C. Hermannstadt va întâlni FCSB în sferturile de finală ale Cupei României, într-o reeditare a duelului din martie 2018 din aceeași fază a competiției. FCH, pe atunci în Liga a II-a, elimina pe FCSB cu scorul de 3-0, producând astfel cea mai mare surpriză din competiție și una dintre cele mai frumoase victorii din istoria fotbalului sibian.

 

 

,,Mai avem multe meciuri de Liga I de disputat până la confruntarea cu FCSB din sferturi. Sperăm să-i eliminăm din nou din Cupă, cum s-a mai intâmplat și în trecut. Cu siguranță va fi un meci cel puțin interesant. Ne bazăm și pe al XII-lea jucător, adică publicul nostru fidel din Sibiu. Cu siguranță, va fi plin Stadionul Municipal plin”, a declarat învcezător Iuliu Mureșan, președintele A.F.C. Hermannstadt.

 

Partidele programate în această fază se vor disputa în perioada 3-5 martie, iar A.F.C.Hermannstadt vs FCSB va fi pe Stadionul Municipal Sibiu.

Demn de știut, pentru A.F.C. Hermannstadt este cea de-a treia ediție a Cupei României în care echipa se califică în sferturi de finală. În acest moment echipa se află la Botoșani, acolo unde în această seară, ora 17:30, va juca împotriva celor de la F.C. Botoșani în etapa a XXIV-a.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest