Write a comment

Conducerea clubului sibian aduce la cunoștință că începând de astăzi, 16.03.2020, A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I.

 

Măsura vine ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru conducerea și stafful FCH, sănătatea este cel mai important element care poate sta la bazele unei societăți moderne. În ideea asta, am transmis fotbaliștilor legitimați următoarele recomandări:

-să nu părăsească orașul Sibiu

-să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness

-să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spații aglomerate

-să stea în casă cât mai mult timp

-să fie pregătiți oricând pentru reluarea antrenamentelor

 

Oficialii clubului anunță că antrenamentele se vor relua în funcție de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluția situației virusului COVID-19 la nivel național și internațional.

Până la reluarea competiției, A.F.C. Hermannstadt a început o amplă campanie online de prevenire a coronavirusului COVID-19. Transmitem și pe această cale tuturor celor care iubesc fotbalul și această echipă ca până la o nouă întâlnire pe stadion să se informeze cum se cuvine din surse avizate!

A.F.C. Hermannstadt va reveni mai puternică din această situație! Multă sănătate tuturor!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest