Write a comment

FETELEEE

Împreună cu  partenerii și colaboratorii de la FC Hermannstadt, AFC INTERSTAR a reușit, în cel mai scurt timp posibil, să pună bazele echipei feminine de… FOTBAL!!!

 Această echipă va reprezenta din acest sezon FC Hermannstadt în campionatul U15 organizat de FRF.

 Lotul actual, pregătit de Andrei Feurdean, cuprinde un număr de 24 de fete, fie alese în urma acțiunilor de selecție, fie provenite de la Interstar și FCH sau de la alte cluburi din oraș, unde până în prezent evoluau în echipe mixte.

„În acest sens apreciem și transmitem mulțumiri celor care au fost deschiși la formarea acestei echipe, în special domnilor Ion Gheorghe și Nicolae Grigore.  

 Un gând deosebit de mulțumire pentru Dorin Ursu de la Athletic Sura Mare, precum și intregii comunități de acolo, pentru sprijinul arătat și pentru jucătoarele trimise la aceasta echipa.Din partea noastră numai    și respect.

 Nu putem sa nu subliniem faptul că, pentru prima dată, după foarte mult timp, cluburile sibiene s-au alaturat unui proiect fotbalistic și au răspuns pozitiv la solicitarea de a crea o echipa feminina de perspectiva, care sa reprezinte acest oraș minunat.  

 Ne dorim ca FCH-feminin sa reprezinte cu cinste fotbalul feminin sibian și sa fie un exemplu pentru toate fetele   doritoare de a practica sportul cu balonul rotund.  ”, transmit reprezentanții AFC INTERSTAR.

IMPORTANT: Selecțiile pentru fete rămân deschise în ideea formarii și altor echipe.

 

Sibiul are fotbal... și feminin!!!

Istoria continuă să se scrie…

Să fie numai cu VICTORII!!!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest