Write a comment

 

BASCHETTT

Primăria Municipiului Sibiu suplimentează sprijinul financiar oferit echipei sibiene de baschet! În ședința extraordinară de astăzi, Consiliul Local Sibiu a aprobat inițiativa d-nei primar Astrid Fodor de acordare a 110.000 de lei, în baza legii 55/2020 care prevede măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID pentru structurile sportive.

 

Trebuie știut că decizia de astăzi vine după ce, în luna iunie, Primăria a sprijinit echipa de seniori cu suma de 231.980 lei.

  

Primăria Sibiu s-a implicat, de-a lungul timpului, tot mai mult în sprijinirea sportului de performanță. Ultimele luni, marcate de pandemia de coronavirus au reprezentat pentru toate domeniile o adevărată provocare, inclusiv financiară, iar BC CSU Sibiu s-a bucurat de ajutorul venit din partea Primăriei Municipiului Sibiu.

”În ultimii ani, doamna primar Astrid Fodor și Primăria Muncipiului Sibiu au fost tot mai aproape de noi, de sportul de performanță. Poate cel mai important sprijin  este cel oferit atunci când îți este cel mai greu și așa am simțit în luna iunie. Și atunci am fost ajutați să trecem mai ușor prin această perioadă de pandemie, beneficiind de sprijin financiar pentru echipa de seniori. Mă bucur că Primăria Sibiu a reușit să găsească resursele necesare și pentru sportul de performanță, deși suntem conștienți că sănătatea rămâne prioritatea numărul 1. Le suntem recunoscători. Sperăm să trecem cu bine, împreună, peste viitoarele noi provocări și vă asigur că CSU Sibiu va face tot posibilul să reprezinte Sibiul cât mai bine în competițiile în care evoluează”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

IMPORTANT: Aceste fonduri vor putea fi utilizate pentru acoperirea parțială a cheltuielilor de natură salarială pentru sportivi, staff-ul tehnic și medical al echipei.

 

 

Sursa foto: bc-csusibiu.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest