Write a comment

IANISSS

MOTIV DE MÂNDRIE PENTRU SIBIENI: Căpitanul echipei U15 a Interstarului, pregătită de Daniel Murășan, a intrat în circuitul echipei naționale.

Pe adresa clubului a sosit convocarea oficială a lui Ianis și confirmarea că face parte din lotul selecționatei Regiunii Centru.

Decarul Interstarului, născut în ianuarie 2006, este singurul jucător din orașul Sibiu care este convocat la acțiunea de la Cluj, ce va avea loc pe 13 septembrie.

Trebuie știut că selecționata Regiunii Centru a fost formată după desfășurarea Cupei Regiunilor în sezonul 2019 /2020, acolo unde au participat selecționatele județene ale județelor Sibiu, Brașov, Covasna, Alba, Mureș și Harghita.

Anul trecut, Ianis Gandilă a fost ales în primii 8 jucători ai acestei regiuni, în urma acțiunilor de selecție efectuate de Departamentul Scouting al FRF, jucători care au fost convocați pentru un stagiu de pregătire la Buftea.

Iată că, la un an distanță, Ianis rămâne în vizorul FRF și pentru următoarele acțiuni, datorită evoluțiilor sale din sezonul 2019-2020.

"Este o onoare pentru mine că am fost pentru a doua oară convocat la acțiunea de formare a lotului național de U15 și sunt mândru să reprezint Sibiul, clubul Interstar la această acțiune. Sper să dau un randament foarte bun și pe viitor să fiu unul dintre titularii echipei naționale. Sunt conștient că numai prin seriozitate și foarte multă muncă pot ajunge la nivelul dorit. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc antrenorului meu, Murășan Daniel, care m-a pregătit în cei 9 ani de zile, lui Caius Băra și domnului Dorin Zotincă", a declarat Ianis Gandilă.

" Nu pot decât să mă bucur pentru Ianis. De mic copil m-a impresionat prin calitățile lui, dar în mod special prin interesul arătat pentru tot ce înseamnă fotbalul profesionist. Fără sa fiu subiectiv, cred că merită cu prisosință să fie acolo.

Constanța, seriozitatea, interesul pentru fotbal, dăruirea, viziunea în joc și tehnica sunt atuu-rile sale. Este un jucător la care țin foarte mult și căruia îi doresc tot binele din lume. Cu aceeași tărie cred și susțin ca ar fi trebuit ca lângă Ianis să mai fie prezenți și alți colegi de ai săi de echipă. În permanență, la fiecare joc au fost convocați la selecționata județeană minim 7-8 jucători din aceasta grupă. Cred că mai sunt și alți jucători de la grupa 2006 cu potențial. Sunt convins că al nostru căpitan va reprezenta clubul, orașul și pe toți cei care îl susțin, cu mare cinste", a declarat Daniel Murășan.

MUUULT SUCCES, IANIS GÂNDILĂ!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest