Write a comment

ASFCCCC

Zece luni au trecut de la ultimul meci oficial jucat de copiii si juniorii Interstarului, partenerul și colaboratorul AFC Hermannstadt, echipa fanion a Sibiului.

Perioada de pauză competițională din iarna coroborată cu pauza forțată impusă de pandemia provocată de virusul Sarv Cov 2, a făcut ca fotbalul jucat în competiții oficiale la nivel de copii și juniori să devină o amintire.

„Peste 200 de copii care reprezintă Interstarul în competiții, precum și alți 200 de jucători ai clubului nostru care evoluează pentru FCH, așteaptă cu nerăbdare reînceperea campionatelor.

Trebuie însă sa fim realiști si conștienți de faptul ca totul va reveni la normal doar atunci cand autoritățile vor considera ca pericolul a trecut.

Până atunci trebuie să respectăm măsurile și recomandările autorităților pentru a putea depăși aceasta perioadă cat mai repede posibil.

Continuăm pregatirea tinerilor jucatori, astfel încât aceștia să resimtă cât mai puțin posibil lipsa jocurilor amicale și oficiale.

Le mulțumim atat lor cât si părinților lor pentru răbdarea, înțelegerea, puterea de a continua și dragostea pentru sport și fotbal în special”, transmit cu emoție și… speranță reprezentanții clubului.

 

***ASFC Interstar Sibiu partener oficial al AFC Hermannstadt.

Istoria continuă să se scrie...

Pentru că… Sibienilor de toate vârstele le place fotbalul!!!

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest