Write a comment

AAAFFFA

Primele puncte în L3 ale echipei secunde a partenerilor de la FC Hermannstadt, echipa tânără, alcătuită în foarte mare măsură din jucători trecuti prin curtea Interstarului, au fost câștigate vineri la Rășinari contra celor de la Minerul Costești, după un meci cu de toate.

După debutul de partidă nefast, 0-1 in minutul 2, FCH 2 a egalat prin talentatul atacant Adrian Ster, însă până la pauza a încasat alte două goluri, astfel că... la orizont se întrevedea o nouă înfrângere pentru debutanții noștri.

Ieșind de la cabine mult mai motivati, tinerii jucători sibieni au început mitanul secund în forță și… spre bucuria tuturor, au reușit să întoarcă rezultatul de la 1-3 la 4-3 prin reușitele lui Adrian Sulea, din nou Adi Șter și Andrei Lascu.

Știam că va veni acest moment și suntem convinși că astfel de momente de bucurie vor mai fi întâlnite de tinerii noștri jucători pe parcursul acestui campionat, transmit reprezentanții clubului.

Reamintim ca FCH 2 este o echipă realizată împreună cu partenerii si colaboratorii nostri de la FC Hermannstadt și are în componență jucători tineri si foarte tineri, cu excepția unuia, toți fiind sibieni.

Și… iată, sunt tineri care țin morțiș săcontinue tradiția sportului sibian!!!

De pregătirea lor se ocupă Dorin Zotinca coordonatorul tehnic al Interstarului, ajutat fiind de reputatul Jan Gavrila precum și de Daniel Murasan și Vasile Rusu antrenori în cadrul clubului Interstar.

Felicitări și mult succes în meciurile viitoare.

Istoria continuă să se scrie…! Fotbalul sibian are viitor!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest