Write a comment

ALEARGA

 

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria, în acest an mai mult decât complicat, să poată organiza alergări de grup în cartierele Sibiului.

„Am făcut propaganda mișcării în aer liber, si, cu atât mai mult în contextul actual, putem afirma că evenimentul a urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport și sănătate, și la crearea unei imunități a corpului atât de necesară în aceste zile.

 

Sibiul Alearga 2020 a presupus întâlniri săptămânale, marțea și joia, prin care sibienii, și nu numai, au fost invitați să deprindă tainele alergării în locații diferite: parcul Sub Arini, cartierele Sibiului, Păltiniș.

Practic, începând cu luna iulie, până la sfârșitul lunii noiembrie, timp de 5 luni, în zilele de marți și joi a fiecărei săptămâni, sibienii cuprinși între 18 și 75 de ani, au fost invitați să participe la alergări de grup:

  • În lunile iulie – noiembrie, în fiecare zi de marți, în parcul Sub Arini, cu intâlnire la stadion
  • În lunile iulie și august, în fiecare zi de joi, în parcul Sub Arini, cu întalnire la stadion
  • În luna iulie, în fiecare zi de joi, în stațiunea Paltinis, cu întâlnire la baza partiei vechi
  • În lunile septembrie și octombrie, în fiecare zi de joi, în cartierele Sibiului: Terezian, Gușterița, Vasile Aron

Totodată, în contextul epidemiei de covid-19 si al măsurilor dispuse de autoritățile statutului, am adaptat alergările, respectând întocmai prevederile legale în vigoare.

Putem spune cu tărie că aceste alergări s-au bucurat de un real succes. Am avut alături persoane de toate vârstele și de toate profesiile, arătând sibienilor care ne-au privit de pe margine că alergarea se poate practica foarte ușor oriunde în Sibiu, devenind astfel mai veseli si mai sănătoși.

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Primăriei Municipiului Sibiu care a cofinațat această acțiune prin Agenda Comunității 2020.

Ne revedem în 2021!”, transmit reprezentanții clubului siabian.

Mai mult decât un mesaj- trăiri, speranțe, inițiativă. Ceva de care comunitatea sibiană are nevoie!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest