CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 REEE

 

21 de fotbaliști împreună cu staff-ul A.F.C.Hermannstadt au efectuat duminică, 3 ianuarie, primul antrenament programat în acest an.

La reuniunea lotului FCH de pe Stadionul Municipal din Sibiu s-au aflat inclusiv atacantul elvețian Goran Karanovic și mijlocașii Stanley Elbers și David Caiado, toți trei reveniți după accidentări mai vechi. Ruben Albes, antrenorul principal al echipei, s-a arătat mulțumit de nivelul la care s-au prezentat elevii săi după minivacanță, mai ales că nici unul nu a revenit cu kilograme în plus.

,,Transmit un an nou fericit tuturor! Astăzi am efectuat primul antrenament din acest an. O să facem tot ce putem săptămâna aceasta, dar și restul sezonului ca să obținem cel mai bun nivel de joc pe care să-l prestăm în teren. Avem fotbaliști profesioniști, nu s-au întors cu kilograme în plus după Crăciun. Ei dau 100% la antrenamente ca să fie pregătiți pentru următorul meci. Transmit încă o dată cele mai bune gânduri suporterilor noștri!”, a declarat Ruben Albes, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt la reuniunea lotului FCH.

PRECIZARE:A.F.C.Hermannstadt va disputa următorul meci din Liga 1 în deplasare, pe 10 ianuarie, ora 19, contra celor de la Viitorul Constanța, într-o restanță din etapa a XII-a.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest