CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Aşa cum precizează un comunicat al Mitropoliei Ardealului,  Departamentul Social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului a oferit marţi, 14 mai, mai multe daruri la Căminul de Vârstnici din Sibiu, manifestarea înscriindu-se în cadrul unei serii de acţiuni de ajutorare a centrelor sociale de la parohii, a centrelor de plasament din judeţul Sibiu şi a căminelor pentru bătrâni.

Delegaţia eparhială, condusă de consilierul social, pr. Nicolae Rusu, a vizitat  aşezământul de pe strada „George Coşbuc“ pentru a le oferi bătrânilor pachete cu alimente şi iconiţe, oferindu-le, totodată alinare sufletească prin vorbe de duh

Cu acest prilej, Pr. Nicolae Rusu a transmis cuvântul de binecuvântare din partea Înalt Preasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. „Activitatea noastră de astăzi, ca şi celelalte acţiuni din zilele trecute, de la alte centre sociale, se înscriu în proiectul «Familia Creştină». Am comemorat prin aceste acţiuni Ziua Internaţională a Famliei. În toate centrele la care am ajuns, le-am vorbit credincioşilor despre importanţa şi rolul familiei creştine în societate“, a precizat preotul, vorbind, totodată de rolul „Marii familii sociale”.

Darurile primite astfel sunt menite să aducă un strop de bucurie, de mulţumire, de nădejde, de speranţă şi de încredere că bătrânii nu sunt uitaţi, ci respectaţi.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest