CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

In urma cu un an, Jandarmul Marius Paliuc a fost omorat, in timpul serviciului, in fata Consulatului Germaniei. Desi a trecut o destul timp, autorul crimei nu a fost identificat. Astazi, fostii colegi au aprins lumanari atat la postul de lucru unde a decedat, cat si la mormat. La ceremonii au fost prezenti si membrii familiei care sunt nemultumiti de desfasurarea anchetei.

Mama acestuia, Mariana Paliuc, prezenta la ceremoniile de comemorare, spune ca nu poate sa isi gaseasca linistea pana nu "il prinde" pe faptas.


S-au facut atat de putine si, la ora actuala, sunt atat de mahnita in suflet, nu imi gasesc linistea pana nu il prinde pe cel care a facut aceasta fapta. El se bucura de libertate, se bucura de tot ce-l inconjoara, de cei dragi, pe cand noi plangem n fiecare zi. De ce? Vreau sa intreb de ce nu il prind pe acel… nu il numesc „om”, pe acel... Strig la toata lumea, cand se va intampla acest lucru?”, a spus Mariana Paliuc, mama jandarmului ucis in urma cu un an in fata Consulatului Germaniei.


Daca ancheta merge greu si ridicarea in grad a acestuia nu poate avea loc din cauza nefinalizarii anchetei, lui Marius Paliuc i se va ridica o cruce comemorativa.
Colegii mei s-au gandit la amplasarea unei cruci comemorative, insa, momentan, suntem in faza de proiect pentru ca trebuie obtinute anumite aprobari, fiind spatiu public si sunt implicate si niste fonduri suplimentare de cheltuiala pentru realizarea acestui monument”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Sibiu, Alexandru Costea.


Chiar daca Marius Paliuc a murit in urma cu un an, pana acum acheta nu a luat sfarsit, detaliile despre probele existente nefiind facute publice.


Dosarul privind moartea jandarmului de la Consulatul German se afla in continuare in lucru la procuror. Datele pe care le detinem si probele administrate pana la acest moment nu pot fi facute publice”, spune Adriana Sandru, pirm procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.


Marius Paliuc a fost gasit mort in 30 mai 2012, in fata Consulatului Germaniei, acolo unde isi avea postul. Chiar daca exista o camera de supraveghere in fata institutiei, anchetatorii nu au reusit sa identifice nici pana acum ucigasul.


Principalul motiv al crimei, vehiculat in urma cu doi ani, ar fi fost ca Marius Paliuc ar fi fost omorat de sotul femeii pe care o iubea. Un alt motiv vehiculat ar fi fost datoriile pe care acestea le-ar fi avut.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest