CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Protopopiatul Sibiu, prin Biroul de Asistenta Sociala, a initiat miercuri, 29 mai, o activitate socio-filantropicăala Spitalul de Pneumo-ftiziologie din Sibiu.

Aşa cum se precizează într-un comunicat al Mitopoliei Sibiu, acţiunea este parte a proiectului „Bolnav am fost şi M-aţi cercetat“, implementat de protopopiatul menţionat în comunitatea sibiană.

Delegaţia Protopopiatului Sibiu a fost condusă de protopopul Ioan Coşa şi format din secretarul protopopiatului, pr. Claudiu Curiban şi asistenta socială Gabriela Răduleţ. Reprezentanţii Protopopiatului Sibiu au poposit în secţia de copii a spitalului sibian pentru a le oferi micuţilor aflaţi în grija personalului medical daruri constând în fructe, iaurt şi alte alimente. „Proiectul «Bolnav am fost şi M-aţi cercetat» este unul de bază pentru Biroul Social din cadrul Protopopiatului Sibiu. Am legat acest proiect de Duminica Vindecării Slăbănogului de la Vitezda, dar şi de bucuria arătată de noi prin cinstirea copiilor în data de 1 iunie. Darurile oferite vin din partea şi din grija preoţilor din protopopiatul nostru“, a declaart, în acest context, părintele Ioan Coşa.

Secţia de copii a Spitalului de Pneumo-ftiziologie din Sibiu are o capacitate de 20 de locuri, iar majoritatea copiilor internaţi aici sunt cazuri sociale provenite din familii defavorizate. În prezent, sunt internaţi copii cu vârste cuprinse între 0-16 ani.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest