Write a comment

Mai multe parcari din Sibiu vor fi inchise incepand de maine. Pregatirile pentru cea de-a XX-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu va face ca numarul locurilor de parcare sa scada.

Prima parcare care va fi inchisa este cea a teatrului.

"Partea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu se va inchide de miercuri, 5 iunie, pana in 17 iunie. De joi, 6 iunie se va inchide si partea din spate a Parcarii Teatrului, dinspre strada Berariei. Prin urmare, in perioada 6 - 17 iunie, intreaga parcare va fi inchisa publicului", anunta reprezentantii Primariei Sibiu.

La fel se va intampla si cu parcarile de pe strazile Bastionului si dr. Stefan Stanca.

"Locurile de parcare de pe strada Bastionului, de la intersectia cu strada Andrei Saguna pana dupa poarta de intrare in curtea Colegiului National Octavian Goga, vor fi rezervate Festivalului de Teatru in perioada 7-19 iunie. Locurile de parcare de pe strada Dr. Stefan Stanca, portiunea cuprinsa intre Hotel Ibis pana dupa zona de acces la rampa de descarcare pentru decoruri din spatele Casei de Cultura a Sindicatelor, vor fi rezervate Festivalului in aceeasi perioada", potrivit oficialilor Primariei Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest