CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Fuga de raspundere este cel mai des intalnita la  romani. Asa se intampla si la Spitalul Clinic Judetean, acolo unde, de acum trei zile, de cand a fost demarata o ancheta pentru a se stabili modul in care un baiat de 3 ani jumatate a decedat dupa o operatie de scoate a polipilor, nu s-a gasit niciun raspuns.

Chiar daca, inca de luni, era anuntata conferinta de presa, astazi, pana la ora 12.00, cand trebuia sa aiba loc, niciunul dintre jurnalisti nu a fost anuntat. Astea cu toate ca, de la Consiliul Judetean a fost anuntata inca de ieri ca de-abia vineri va avea loc conferinta de presa de Spitalul Judetean legata de cazul copilulu de trei ani jumatate care a murit saptamana trecuta.

Contactat de jurnalisti, in timp ce se statea la usa spitalului, managerul Spitalului Clinic Judetean a raspuns ca de-abia la sfarsitul saptamanii va avea loc o conferinta de presa.

“ Vineri, la ora 11.00, va fi o conferinta de presa sustinuta de presedintele consiliului de etica si deontologie medicala, acompaniat de medicul sef de la ATI, de juristul spitalului si de purtatorul de cuvant. Pana atunci, strangem toate datele rezultate din  analizele comisiei de etica si consiliul de etica”, a raspuns managerul Spitalului Judetean Sibiu, Liviu Cotarla.

La fel de scurt si plat a fost si raspunsul cand i s-a spus ca niciunul dintre jurnalisti nu a fost anuntat si ca toata lumea asteapta in fata spitalului.

“Va rog foarte mult, puteti fi unde vreti dumneavoastra. Vineri, la ora 11.00, aveti punctul de vedere al spitalului, rezultat din analiza celor doua comisii. Verificati in redactii. S-a trimis comunicatul azi dimineata la ora 9.30 sau 10.00”, a replicat Cotarla.

Toata discutia s-a incheiat cu “Inchisul telefonului in nas”.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest