Write a comment

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a primit clasificarea de gradul II. Adresa a fost trimisa astazi si Directiei de Sanatate Publica din Sibiu.

Pe langa cel Judetean, au mai primit clasificare si Spitalul Militar, si cel din Avrig.

"Am primit adresa de la Ministerul Sanatatii privind finalizarea clasificarii pentru 3 spitale din judet: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, clasa II (fara plan de conformare), Spitalul Militar Sibiu: clasa III (fara plan de conformare), Spitalul Orasenesc Agnita: clasa IV (fara plan de conformare)", se arat intr-un comunicat de presa al DSP Sibiu.

Atestarea gradului II fara conformare a ajuns si la conducerea Spitalului Judetean.

Clasificarea celei mai mari institutii spitalicesti din judet in categoria a II-a este o realizare foarte importanta, cu efecte pozitive in ceea ce priveste evolutia noastra viitoare. Toate problemele de conformare au fost rezolvate iar aceasta incadrare aduce un plus important actului medical”, a declarat Liviu Cotarla, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu.

Pana acum, Spitalul judetean din Sibiu era incadrat la gradul II cu plan de conformare din cauza RMN-ului pe care spitalul nu il avea.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest