Write a comment

O parte din concurentii de la Vocea Romaniei, din sezonul al doilea, si-au dat mana si au pornit intr-un concert caritabil prin mai multe orase din tara. Ideea a pornit de la Ricardo Caria, lui alaturandu-i-se si alti fosti concurenti, precum Maria Cojocaru sau Vlad Simon. La Sibiu, banii stransi de pe urma concertului vor fi folositi pentru reabilitarea centrului de nevazatori de la Cisnadioara.

"Cantandu-mi visul", asa cum este denumit turneu caritabil al lui Ricardo Caria, a inceput inca din ianuarie, la Arad. In Sibiu, concertul va avea loc duminica, 17 martie, la Sala Thalia.

"Fiecare concert organizat de Ricardo Caria Entertainment are un scop caritabil. Acest turneu isi propune sa ajute financiar Asociatia Nevazatorilor din Romania in fiecare oras unde se va realiza concertul", anunta organizatorii evenimentului.

Nu vor lipsi nici invitatii. Nume precum Vizi Imre, Maria Alexievici, Eduard Buday, Maria Cojocaru, Vlad Simon, Ovidiu Lazar, Nicoleta Gavrilita, toti concurenti in sezonul al doilea din Vocea Romaniei, vor concerta alaturi de Ricardo Caria.

 

Pretul unui bilet este de 25 de lei, cu reducere, 20. Biletele pot fi cumparate de la Sala Thalia.


Toti banii incasati din concertul de la Sibiu vor fi investiti in reabilitarea centrului de nevazatori de la Cisnadioara.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest