Write a comment

13 reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu s-au implicat în acest an la Maratonul Internațional Sibiu, atât ca alergători, cât și ca voluntari. 

 

Daniela Cîmpean, Preșeinta CJ Sibiu, a fost prezentă timp de mai bine de 6 ore la Punctul de Revitalizare din Piața Mare, unde a oferit apă și fructe alergătorilor. „Experiența Maratonului Sibiului, trăită din postura de voluntar, mi-a confirmat încă o dată că implicarea și spiritul civic sunt definitorii pentru sibieni. Nici ploaia, care a marcat primele ore ale evenimentului, nu a reușit să îi demobilizeze pe alergătorii și voluntarii care și-au alocat ziua de sâmbătă, 1 Iunie, pentru a susține proiectele în care cred”, a declarat Daniela Cîmpean.

La rândul lor, vicepreședintele Marcel Luca, administratorul public Sebastian Dotcoș, managerul public Ioan Bordianu și șeful Serviciului Resurse Umane Marian Concioiu au alergat o ștafetă de 4x5,3 km pentru proiectul „Universul simțurilor – Camera polisenzorială pentru copiii cu dizabilități din CSEI nr. 2, Sibiu”.

Anca Ghigulescu, Camelia Proca și Ioana Deaconescu, în calitate de consilieri în Cabinetul Președintelui, au alergat pentru susținerea cauzei egalității de gen, respectiv în sprijinul pre-maturilor din Sibiu. Daniela Stoica, șef Serviciului Patrimoniu și Investiții a fost, de asemenea, voluntar alături de președinta CJ. Roxana Mandea, Mihaela Feteanu, Amalia Dragoman și Vasilica Grecu au încercat de asemenea postura de voluntar și s-au bucurat de atmosfera plină de viață a evenimentului organizat de Fundația Comunitară Sibiu.

Duminică 2 iunie, managerul public Ioan Bordianu a participat tot ca voluntar la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naționale a Adopției de către DGASPC Sibiu și Alianța „România fără orfani” în Parcul Subarini. Evenimentul a implicat zeci de copii și părinți care au trecut prin experiența adopției în jocuri și activități interactive.

Simplu. OAMENI. Da, cu majuscule. Pentru că au înțeles că este necesar să se implice în viața comunității.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest