Write a comment

În perioada 4-6 octombrie va avea loc cea de-a III-a ediție a evenimentului sugestiv intitulat „Sibiul de Poveste”.

Acesta este un proiect dedicat integrării în comunitate a copiilor din centrele de plasament, organizat de Asociația de Poveste și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2019 .

Copiii și tinerii din familiile sibiene sunt invitați, astfel, să se alăture celor din centrele de plasament pentru a relaționa și a desfășura împreună o serie de activități.

Organizatorii au pregătit, atenție, trei zile pline cu jocuri și ateliere dintre cele mai diverse care promovează integrarea socială, relaționarea pozitivă, empatia, spiritul de echipă, dar și încrederea în forțele proprii, ajutând copiii să se descopere pe ei înșiși, susținându-se reciproc.

IMPORTANT: Activitățile sunt împărțite pe tematici diferite în funcție de vârstă și vor avea loc vineri de la ora 12, iar sâmbătă și duminică cu începere de la ora 10.

Accesul este gratuit și se realizează pe baza înscrierii prin completarea formularelor disponbile în descrierea fiecărui atelier de pe pagina de Facebook a asociației unde puteți găsi mai multe informații.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest