Write a comment

ATENȚIE! Stimați cetățeni, puneți-vă actele în ordine!

În anul 2020, un număr de 4.926 persoane care vor împlini vârsta de 14 ani trebuie să se prezinte, însoțite de unul dintre părinți sau, după caz, de reprezentantul legal, la serviciile publice comunitare de evidență a persoanelor, în vederea solicitării eliberării primului act de identitate, în termen de 15 zile de la împlinirea acestei vârste. Anunțul este făcut de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu.

ALTE PRECIZĂRI: În cursul acestui an, un număr de 26.343 persoane vor fi în situația de a le expira termenul de valabilitate al actului de identitate.  Autoritățile informează asupra faptului că persoanele în cauză au obligația să solicite eliberarea unui nou act de identitate cu cel mult 180 de zile înainte de expirare, dar nu mai puțin de 15 zile, la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor care arondează pe linie de evidenţă a persoanelor localitatea de domiciliu, respectiv localitatea de reşedinţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

MARE ATENȚIE: Nerespectarea dispozițiilor legale amintite constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 40 lei la 80 lei.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest