CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

YouthBank Sibiu a dat startul celei de-a doua editii a programului si recruteaza noi membri din randul liceenilor sibieni.

Tinerii dornici sa se implice in comunitate, cei carora le place voluntariatul si doresc săa aiba acces la un cadru optim de dezvoltare personala si profesionala, pot ss aplice la YouthBank pana pe 13 octombrie.

Programul YouthBank porneste de la premisa ca tinerii sunt o resursa pentru comunitatile locale si incurajeaza initiativa civica, responsabilitatea si asumarea de catre tineri a rolului de lideri.

„Tinerii se implica in mod practic in actiuni si decizii locale, prin crearea si utilizarea unui fond care sustine initiativele tinerilor. Participarea la program ii ajuta pe membrii echipei YouthBank sa-si dezvolte abilitati de leadership, planificare, mobilizare de resurse, negociere, comunicare si management financiar”, spun organizatorii YouthBank Sibiu.

Liceenii sibieni care doresc sa faca parte din echipa YouthBank pot sa aplice completand formularul de inscriere pe www.youthbank.ro/inscriere si atasand la acesta o scrisoare de motivare in care sa raspunda la intrebarile “Care crezi ca este cea mai mare nevoie a tinerilor si ce solutie ai propune?” si “Cum ai putea ajuta comunitatea daca ai face parte din echipa YouthBank?”. Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 13 octombrie 2013.

Rezultatele primului an YouthBank la Sibiu s-au concretizat in finantarea cu peste 11.000 lei a 8 initiative propuse de 36 de elevi din 9 licee sibiene si implementate cu sprijinul a 50 de voluntari.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest