CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Crucea Roşie Sibiu doreşte să vă aducă la cunoştintă că   începe o nouă serie a  cursurilor de îngrijitor varstnici la domiciliu, cu posibilitatea angajarii la finalizare cursului in Germania.

Conorm comunicatului remis astazi, cursul de ingrijire varstnici la domiciliu este un curs de calificare profesională acreditat de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, conform Ordonanţei Guvernului 129/2000, si recunoscute atât pe plan naţional cat si internaţional. La finalizarea cursului se elibereaza o diploma din partea Ministerului Muncii din Romania si o diploma de Cruce Rosie, recunoscuta pe plan international.

Cursul costă 825 RON, care se pot plăti şi în 3  rate. Acte necesare pentru înscriere: copii după act de studii, carte de identitate, certificat căsătorie, cv, adeverinţă medicală, cerere tip.

Organizatorii precizeaza ca, Crucea Roşie Sibiu are o îndelungată experienţă în acest domeniu de activitate, cursantele noastre profesând în spitale, azile, centre de îngrijire pentru adult sau copil, cabinete medicale, etc. din ţară, Uniunea Europeană, America sau Orientul Mijlociu.

Informatii la Tel: 0269 / 217 646 – Crucea Rosie Filiala Sibiu

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest