Write a comment

Sibienii vor ptotesta astazi intr-un mod inedit impotriva proiectului Rosia Montana. Potrivit organizatorilor, aproximativ 1.000 de sibieni vor veni la protest cu umbrele.

In cea de-a cincea duminica in care sibienii ies sa protesteze impotriva proiectului Rosia Montana, aproximativ o mie de oameni vor veni cu umbrele.

„De ce un astfel de protest strengar, poate va intrebati. Pentru ca umbrela va fi maine simbolul luptei noastre. Pentru ca nu ne sperie vremea rea si venirea toamnei. Pentru ca suntem hotarati sa ne atingem scopurile protestelor noastre si nu ne lasam invinsi de scaderea temperaturilor ori de venirea ploilor. Pentru ca am inteles motivul amanarii deciziei comisiei speciale si a tergiversarii problemei Rosiei Montane: politicienii mizeaza pe oboseala oamenilor, plictiseala de a iesi la proteste si piedica reprezentata de vreme. Am mai inteles de asemenea ca indiferent de lucrurile care ne despart si de diferente, acum, mai mult ca niciodata, ne uneste o cauza comuna. O cauza care a trezit constiinta unei generatii adormite si care devine, dincolo de protest, o stare de spirit. O normalitate”, spun organizatorii.

Protestul va incepe la ora 17.00, din fata Famaciei 24.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest