Write a comment

vizierecentre

OAMENI, INIȚIATIVE, RESPONSABILITATE...

Odată cu instituirea stării de alertă, serviciile sociale intră intr-o nouă etapă, din punctul meu de vedere mult, mult mai periculoasă, hazardul nefiind o opțiune în gestionarea pandemiei.
“Marea relaxare” e de fapt “marea provocare” pentru angajați, beneficiari, conducători de Centru.
Această relaxare poate determina activarea unui vulcan social a cărui lavă ucigașă isi va cere tributul vieții multora.

Ceea ce se impune cu necesitate este ridicarea gradului de conștiență privind riscurile la care suntem supuși cu toții.
Fiind in plină pandemie, pentru că virusul nu a plecat pe Marte să o colonizeze, este benefic sa nu cădem pradă erorii unui optimism care va genera indubitabil propagarea extrem de rapidă a SARS- CoV2 in centrele noastre.
Iar eu nu vreau să înroșim harta județului cu astfel de cazuri!
Distribuirea vizierelor beneficiarilor noștri, multumită lui
Ciprian Ciocan, președintele Fundației Comunitare Sibiu, care a răspuns cu toată deschiderea solicitării mele, este un pas concret și important pe care îl facem pentru prevenirea pandemiei in rândul serviciile sociale sibiene.
Urmează ca fiecare conducător de centru sa realizeze Planul de continuitate a activitatii și a măsurilor necesare pentru a realiza un echilibru intre drepturile pe care le au angajații și beneficiarii și limitările/restricțiile care se impun cu prioritate!
Pentru că nota finală a neaplicării și nerespectării unor măsuri de siguranță pe care le impune această “relaxare” va fi extrem de costisitoare pentru noi toți.
P
ână la urmă, dreptului la viață i se subordonează oricare alte drepturi și libertăți fundamentale!”, transmite cu încredere directorul DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest