Write a comment

IOANA

OAMENI, IDEI, FAPTE... OMENIE!

Să te așezi la șevalet după o zi de muncă în corporație, asta înseamnă să fii cu adevărat pasionat” - am putea exclama, vorbind despre energia creativă a Ioanei Buta.
Ioana pictează din copilărie - și tot de atunci, s-a obișnuit să împartă bucuriile ei cu alții. Prietenii spun și astăzi despre ea că este una dintre cele mai generoase persoane întâlnite vreodată.
Pe noi ne-a surprins și ne-a emoționat atunci când ne-a dăruit tablourile ei - și ne-
a mărturisit că lucrează mai mult ca să poată dona. Picturile Ioanei licitate la diferite evenimente caritabile au ajuns nu doar în case din Sibiu, nu doar în case din România, ci și în Belgia. Pictează în stil cubist după ce-și încheie munca de specialist in achiziții, ca să facă ceva ce aduce dublă bucurie. Câteva zeci de familii au primit de-a lungul timpului ajutor din partea Crucii Roșii Filiala Sibiu datorită tablourilor ei. Iar ochii iubitori de artă ai cumpărătorilor s-au conectat astfel și cu frumusețea gestului din spatele culorilor.
Un win-win, care ne amintește că “dăruitorul și dăruitul vor fi mereu legați prin dar”.
Pe scurt despre o creatoare de frumos, despre UN OM MINUNAT, care poate fi, categoric, UN EXEMPLU!

*Povestea Ioanei Buta, pictorița care își dăruiește tablourile pentru cauze umanitare face parte din campania #portretdedonator inițiată de Crucea Roșie Filiala Sibiu, în semn de recunoștință față de donatorii săi.

Felicitări Ioanei Buta dar și celor de la Crucea Roșie care, iată știu cum să lege trainice prietenii cu OAMENI DE VALOARE!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest