Write a comment

ORIZZZ

Tinerii interesați de fotografie sunt invitați să surprindă ȋn imagini frumusețile pitorescului Sibiu, ȋn cadrul acțiunii „ORIZONTURI SIBIENE”.

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Fotoclubul ORIZONT invită tinerii care locuiesc ȋn oraș, sau care au vizitat orașul să trimită fotografii originale cu profilul clădirilor, din diverse locații ȋnalte (clădiri cu o perspectivă largă, poduri de case, turnuri etc.), care să scoată ȋn evidență orizontul Sibiului.

Linia orizontului nu este doar o noțiune abstractă, aceasta ne determină să privim ȋn perspectivă, ȋn depărtare, ȋn viitor.

Așadar, tinerii pasionați de fotografie care au surprins imagini inedite cu orașul văzut de sus sunt invitați să trimită maximum 10 fotografii la o rezoluţie minimă de 1920x1080 pixeli, pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 2 septembrie 2020, alături de numele integral al autorului. Cele mai bune lucrări vor fi premiate ȋn luna septembrie, și vor apărea ȋn broșura „Orizonturi Sibiene”.

,,Din dragoste pentru Sibiu și pentru tot ce are el mai frumos, am dat startul unui concurs care să cuprindă cele mai spectaculoase și suprinzătoare fotografii făcute de la înălţime în orașul nostru. Din cauza situației actuale, ne este greu să decidem care este cel mai prielnic moment de a vizita Sibiul. Dar, fie că vom provoca sibienii să o ia la pas pentru a realiza fotografii, fie că ȋi vom determina pe cei care au vizitat orașul nostru să caute ȋn arhivele fotografice, dorim să punem în valoare inepuizabila expresie a profilului urban sibian, farmecul și capodoperele arhitecturale ale semețului burg”, au declarat organizatorii.

Proiectul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Fotoclubul ORIZONT, fiind co-finanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest