Write a comment

 SCRISSSSS

UN GEST FRUMOS: o emoționantă scrisoare de mulțumire pentru care întreaga echipă a Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu este recunoscătoare.🙏 Astfel de gesturi simple le dau medicilor puterea de a merge mai departe și le întărește sentimentul împliniii menirii și al empatiei.

Iată ce scrie un sibian care a fost internat cu noul coronavirus la acest spital:

"Bună ziua,
Am fost internat la dumneavoastră în perioada 15.07.2020 - 09.08. 2020 în camera 21 / COVID.
Doresc să vă mulţumesc pentru felul în care am fost tratat, pentru profesionalismul, amabilitatea şi empatia de care a dat dovadă personalul: medici, asistente sau personalul care aducea masa şi făcea curăţenie.
Spre surprinderea mea am fost întrebat de doamne inclusiv dacă am nevoie de ceva din oraş, dacă are cine să-mi aducă sau dacă să-mi facă ele cumpărături…
Mâncarea a fost peste aşteptări (evident, nu trebuie să faci abstracţie de locul unde te afli). Timp de 10 zile, felul II a fost diferit! Abia după aceea au început să se repete unele mâncăruri.
Cu stimă şi mult respect,
Ilie-Tiberiu COSTEA"

Și noi VĂ MULȚUMIM TUTUROR PENTRU ÎNCREDERE și vă asigurăm că ne străduim să facem tot ceea ce este posibil (și) în aceste vremuri dificile, transmite managerul Cristian Roman& ECHIPA din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest