Write a comment

 DARIA

Ajută-ne să-i redăm Dariei viața!

Avem nevoie de o minune, iar minunea noastră poți fi chiar tu.

În momentul de față, orice ajutor face diferența între viață și moarte.

Micuța noastră Daria s-a născut cu hernie diafragmatică congenitală – diafragma care separă toracele de abdomen lipseste, permițând stomacului și intestinelor să urce în cutia toracică și blocând dezvoltarea plămânului stâng.

Teste ulterioare au adăugat acestui diagnostic și probleme de imunodeficiență, neurologice, pneumologice și genetice.

Peste toate acestea, am aflat că ficatul micuței noastre are valori mult mai mari decât cele normale, fiind mărit.

Suntem la capătul puterilor și, pentru a ne permite tratamentele și spitalizarea, avem nevoie de ajutor”.

Este acesta mesajul DISPERAT la unor părinți a căror copilă suferă. Putem înțelege, putem… AJUTA!!!

 

Povestea Dariei

„Orice părinte de pe lumea asta își dorește ca propiul copil să fie bine. La fel și noi. Din păcate, povestea noastră și a Dariei este una cu final deschis.

Ceea ce inițial a fost o bucurie până la lacrimi, s-a transformat într-o tristețe pentru care abia mai avem lacrimi de vărsat.

Când am aflat de problemele micuței noastre

Despre problemele Dariei am aflat la 16 săptămâni, în urma unui control de rutină la spitalul Odobescu din Timișoara. Medicul ginecolog în prima fază a spus că ceva nu este ok și trebuie să refacem consultul (eco).

La cel de-al doilea control efectuat în aceeași oră, și-au dat seama că nu văd bine inima și că nu știu exact ce s-a întâmplat, dar presupuneau că ar fi vorba despre o hernie diafragmatică congenitală.

Ni s-a propus să luăm în calcul un avort în ideea că suntem părinți tineri și mai putem face alți copii.

În aceeați zi am luat legătura cu un alt medic ginecolog de la spitalul Premiere și ne-am programat pentru un alt consult. Aici ne-au confirmat că într-adevăr este vorba despre hernie diafragmatică congenitală.

Am căutat soluții pentru a putea rezolva această problemă, însă singurul spital pe care l-am găsit și aveau o rată mare de succes pentru operații de acest gen a fost Regina Maria din București.

Am avut două controale în acest spital, însă costurile erau foarte ridicate în ceea ce privea această procedură și era variabilă în funcție de câte zile de spitalizare.

Suma totală în care era inclusă nașterea, intervenția chirurgicală înainte de naștere și cea de după naștere, era aproximată undeva la 15 mii de euro”, scriu părinții micuție, în speranța că oamenii cu inimă vor putea ajuta!

Așadar, haideți să facem un bine acestei frumoase fetițe. Haideți să facem o bucurie părinților!!!

Detalii despre acest caz, aici: undefined

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest