Write a comment

POLITIST COPIL

Poliția Siguranță Școlară își va începe activitatea odată cu începerea noului an școlar. Polițiștii de la această structură vor acționa exclusiv pentru asigurarea unui mediu școlar sigur pentru elevi și profesori.

ATENȚIE: Începând de luni, 14 septembrie 2020, polițiștii de la siguranța școlară vor acționa împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Române, precum și cu alte instituții și organizații neguvernamentale, în toate unitățile de învățământ.

Polițiștii de la siguranță școlară vor dezvolta un parteneriat între poliție, școală și comunitate, în vederea realizării unui proces educațional antiinfracțional și antivictimal.

Începând cu acest an școlar, odată cu crearea acestei structuri specializate, în mediul școlar va exista o prezență mult mai mare și mai activă a polițiștilor.

De asemenea, o mai bună interacțiune cu elevii, cu familiile acestora și cu profesorii, precum și cunoașterea caracteristicilor socio-demografice din zona unităților de învățământ vor ajuta la prevenirea bullying-ului și a faptelor antisociale.

 

Sursa: IPJ SIBIU

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest