Write a comment

 CCCoororo

Sâmbătă, în București, sute de oameni au ieșit să manifeste împotriva măsurilor de protecție, instutuite în mod special în instituțiile de învățământ.problema distanțării, de s-a vorbit din nou de BOTNIȚĂ- cu referire la purtarea măștii și majoritatea celor prezenți au acuzat că școlile sunt transformate în… „lagăre”. Participanții au cerut să se anuleze regula purtării măștii de către copii și… nu numai și au prootestat „la grămadă”, înghesuiți, fără măști, înadins, spre a demonstra că ei nu se tem de nimic. IGNORÂND, astfel, și călcând în picioare eforturile medicilor de asalva vieți, de a ne ajuta să înțelegm că trebuie să respectăm niște reguli pentru a rămîne sănătoși, pentru a rămâne ÎN VIAȚĂ, împreună cu toți cei dragi.

Directorul Institutului Matei Balș din Capitală, profesorul Adrian Streinu-Cercel, i-a contrazis, sâmbătă, într-o intervenție televizată, pe protestatarii care au manifestat în Piața Universității din Capitală împotriva obligativității măștii de protecție de către elevi. Mai mult, medicul a tras un SEMNAL DE ALARMĂ. Sigur… pentru cine poate să înțeleagă că pericolul NU A TRECUT și că MEDICII NU VORBESC DE DRAGUL DE A EMITE… SUNETE!

Când se îmbolnăvesc sună și cer ajutor. Lumea se sperie doar în momentul în care se îmbolnăveşte. Până nu se îmbolnăveşte şi nu a ajuns boala în dreptul lor, zic, ‘Pe mine nu mă poate afecta’. Când îi afectează se întreabă ‘Dar de ce oare m-a afectat tocmai pe mine?’. Este în natura fiinţei umane. Dânşii vorbesc despre botniţă, eu nu ştiu să poarte cineva botniţă împotriva SARS-CoV-2, știu că trebuie să poarte mască şi asta recomand. Vor să înţeleagă, bine, nu vor să înţeleagă, iarăşi bine. Fiecare este liber să îşi aleagă soarta”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

O fi el cum o fi, dar e MEDIC. E SPECIALIST. ARE O CARIERĂ ÎN SPATE ȘI CHIAR NU PUTEM CREDE CĂ VORBEȘTE „DESPRE CE VISEAZĂ NOAPTEA”!

Vedem la televizor lumea fără mască, ca şi când aceşti oameni ar spune că virusul este pe undeva ascuns, pitit prin tufişuri. Lumea trebuie să înţeleagă că acest virus se plimbă pe stradă. Când o persoană infectată cu acest virus vorbește, virusul se deplasează cu circa 7,3 metri pe secundă din cavitatea bucală”, a spus răspicat medicul.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest